Arama


DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
4 Ocak 2009       Mesaj #435
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
FENERBAHÇE'DE SICAK SAATLER!

Ara transfer döneminin 5 Ocak'ta resmen başlamasıyla birlikte Fenerbahçemizde önemli oyuncuların sözleşmeleri masaya yatırılacak.


Ara transfer döneminin 5 Ocak'ta resmen başlamasıyla birlikte Fenerbahçemizde önemli oyuncuların sözleşmeleri masaya yatırılacak. Başta kaptanımız Alex de Souza olmak üzere Roberto Carlos, Deivid, Lugano, Maldonado, Selçuk Şahin, Tümer Metin, Volkan Demirel, Can Arat ve Volkan Babacan olmak üzere toplam 10 futbolcunun kontratları Mayıs ayının sonunda bulunuyor.


Sarı Lacivertli yöneticilerimiz 5 futbolcunun menajeri olan ve 2 gün önceden İstanbul'a gelen Juan Figger ile masaya oturacak ve Alex, Lugano, Deivid ile Maldonado'nun geleceğini konuşacak. Maldonado'yu göndermeyi, diğer üç yıldızla yola devam etmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler; teknik direktör Aragones'in de katılacağı görüşmenin ardından Figger'le durum değerlendirmesi yapacak.

Bu oyuncularımızdan en sorunsuz görünen ve sözleşmesini uzatacağı kesin gözüyle bakılan defans oyuncusu Lugano. Önceki gün üçüncü kez baba olan Urugaylı futbolcunun Türkiye'ye ailesiyle birlikte çok alıştığı ve uzun yıllar burada futbol oynamak istediği için Fenerbahçe'de kalmak istediği belirtildi.

Kaptan Alex de Souza'nın sözleşmesinin süresi konusunda iki taraf arasında ufak pürüzler bulunuyor. Kaptan biten sözleşmesini 3 yıl uzatmak isterken, Fenerbahçe Yönetimi Alex'in yaşı 31 olduğu için 2 yıl üzerinden yeni anlaşma yapmak istiyor. Fakat bu fikir ayrılığının önemli olmadığı, tarafların orta bir yolda buluşacağı tahmin ediliyor.


Sarı Lacivertli kulübümüzde geldiğinden beri bekleneni bir türlü veremeyen Maldonado ise görüşmelerin en zorlu geçecek ismi. Fenerbahçemiz olası bir yabancı transferi doğrultusunda yabancı kontenjanını boşaltmak için Şilili futbolcuyu göndermek isterken, bu oyuncunun herhangi bir talibinin olmaması sıkıntı yaratıyor.


Bu arada Sarı-Lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın da çok istediği Bekir İrtegün ile anlaşmaya vardı. Ekrem Dağ ödemesini eksik yaptığı için Beşiktaş'a olumsuz yanıt veren Gaziantepspor; Can Arat ve para karşılığında Fenerbahçe ile anlaştı. Savunma oyuncusu Bekir'in yarın imza atması bekleniyor. Bekir'in yanı sıra; aradaki pürüzlerin giderildiği Gökhan Emreciksin ve Ankaragücü'nden Abdulkadir Kayalı da resmen Fenerbahçeli olabilir...


Fenerbahçe'de Can Arat'ın dışındaki diğer futbolcuların ise büyük ihtimalle kulüpte kalacağı ve sadece Teknik Direktör Aragones ile bir türlü yıldızı barışmayan Tümer Metin'in ayrılabileceği gelen haberler arasında...