Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
05:36, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 20 Aralık 2025 - 05:36
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #442
DreamLiKe
Ziyaretçi
7 Ocak 2009
Ziyaretçi
"Çok büyük gurur duyuyoruz"
Fenerbahçe profesyonel futbol takımımızın 4,5 yıllığına renklerine bağlanan Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı imza töreninin ardından FB TV stüdyolarına geçerek canlı yayında Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladılar. Genç futbolcularımız neler hissettiklerini ve Fenerbahçe'deki hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundular. Oyuncularımızın yaptığı açıklamaların fenerbahce.org tarafından yapılan derlemeleri şu şekilde:
Gökhan Emreciksin:
"Transferim hakkında bayağı yorumlar yapıldı. Bugün buraya imzayı atmak için stadın kapısından içeri girmemle birlikte heyecanım başladı. Burada olmak inanılmaz bir gurur, çok mutluyum. Ben de Abdülkadir de, bu formanın sorumluluğunu bilerek buraya geldik. Daha önce Fenerbahçe ile karşılıklı maçlarım oldu. Uğur ve Carlos'a karşı mücadele veriyordum. Carlos bence Dünya'nın en iyi futbolcusu. Şimdi onunla aynı cephede mücadele verecek olmak çok güzel bir duygu..
Hocamız Aragones, çok ağırbaşlı ve çalışan futbolcuyu seven bir hoca. Şampiyonluk hedefine hep birlikte odaklanacağız. Fenerbahçe taraftarı kendini kanıtlamış muazzam bir kitle. Kadıköy'de daha önce maça çıkmadım. İlk kez burada maça çıkacağım günü de iple çekiyorum."
Abdülkadir Kayalı:
"Burada olmak çok güzel. Buranın atmosferi, daha henüz sahaya çıkmadan bile çok heyecan ve gurur verici. Fenerbahçe'ye transfer olmak özellikle Fenerbahçeli bir aileden gelip buraya imza atmak çok önemli bir duygu. Hedeflerim çok büyük. Büyük başarılarda katkım olsun istiyorum. Futbol için yaşayıp futbolumu her zaman ilerletmek için çalışacağım. Alex, Carlos, Emre ve Volkan ağabeyler hepsi çok iyi futbolcular. Fenerbahçe kadrosunda bulunan her futbolcu zaten özel bir futbolcudur. Ben de yeteneklerimi sergileyeceğimi düşünüyorum. Onlarla aynı sahada olup kendimi geliştireceğimi bilmek çok güzel. Sabredip sıramı bekleyeceğim. Benim üzerime düşen bu; çok çalışmak ve sabretmek. Burada ve A Milli Takım'da kaptanlık yapmak en büyük hedeflerim. Fenerbahçe'deki her futbolcuya saygı duymak gerekiyor. Hepsi Dünya çapında futbolcular. Çünkü burası bir Dünya kulübü. Yurtdışında favori futbolcum Gerrard.
Aragones ile çalışacağım için çok heyecanlanıyorum. Kariyeri muazzam bir hoca. Dediklerini harfiyen uygulayıp kendimi geliştireceğim. 2 yıl önceki Ankaragücü maçında Fenerbahçe taraftarını görme fırsatım olmuştu. Müthiş tezahüratlar, o güç her tarafımı sarmıştı. Şimdi bu taraftar için ter dökmek çok güzel olacak."
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 05:36
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.