Alıntı
Düşebakan adlı kullanıcıdan alıntı Alıntı
Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?
Alıntı
temistokles adlı kullanıcıdan alıntı Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Alıntı
mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?
Evet, Windows Live Messenger 8.5 sürümüne dönebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html Alıntı
kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı anca yRn gLcék gaLiba pLusss 
Messenger Plus! Live duyurusunda yeni beta sürümün yayımlanma tarihinin Pazar gününe sarkabileceği belirtiliyordu.
Alıntı
ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?
Desteklenmeyen bir eklenti yüklü olabilir. Yeni sürümü kullanacaksınız yüklü olan MessengerDiscovery ve Messenger Plus! sürümlerini kaldırmalısınız.
Alıntı
awicenna adlı kullanıcıdan alıntı Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..
Hazır olduklarında ilgili konuların bağlantılarını belirteceğim.