Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009       Mesaj #6
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Microsoft’un sponsorluŞuyla yapılan yeni nesil PC tasarım yarı?masının katılımcıları, birbirinden ilginç tasarımların yanı sıra ihtiyaca özel kullanım alanlarına hitap etmeleriyle de ilgi topladı. Finale kalanlar arasında, “kahvaltı masası” bilgisayarından, “kol bandına” kadar birçok farklı temaya sahip model bulunuyor. İşte geleceğin kişisel bilgisayarları:
Napkin PC Kalemle aktif edilen peçete şeklindeki dokunmatik ekranlar, özellikle ekip çalışmasının verimlilişini artırmayı amaçlıyor.
gelecek pcleri 01
Fiziksel çalışmalar ve oynarken öğretme yöntemi ile okul öncesi eğitim daha eğlenceli hale geliyor.
gelecek pcleri 02
Sık seyahat edenler, farklı sayfalarda farklı özellikler taşıyan ve güneşe ?arj olan bir bilgisayara gelecekte kavuşabilir.
gelecek pcleri 03
Projektör, klavye ve güç ünitesi dışındaki her parçayı değiştirerek tamamen size özel bir bilgisayara sahip olmak ne zaman mümkün olacakı
gelecek pcleri 04
Kolda taşinan MP3 çalarların bir sonraki adımı, kol bandı şeklinde detaylı spor ve diyet bilgileri görüntüleyen bir sağlık rehberi.
gelecek pcleri 05
Kahvaltınız? ederken bir yandan çay veya kahve fincanınızın üzerinde ihtiyaç duyduşunuz bilgileri görebileceğiniz dokunmatik bir ekran olsa ho? olmaz mıydı?
gelecek pcleri 06
Görsel alg?layıc? ile renk tanımlayabilen bir ekran yüzeyi, teknolojik ressamların tam da ihtiyacı olan şey.
gelecek pcleri 07
Görme engellilere özel olarak tasarlanan Siafu, dokunmaya duyarlı kontrol deneyiminin gelecekteki hali için ipuçları taşıyor.
gelecek pcleri 08
Fantezi sporlarından vazgeçemeyenler için anlık bilgiler, analizler, önemli gelişmeler ve aktiviteler her daim erişilebilir durumda.
gelecek pcleri 09
Klasör tasarımı ve çıkarılabilir işlem ünitesi ile çift taraflı, transparan ve esnek ekranlar, toplantı insanlarının ilgisini çekecek türden.
gelecek pcleri 10
Özellikle ev hanımları için, mutfakta geçen uzun saatleri çok daha eğlenceli ve çekilir hale getirmek mümkün.
gelecek pcleri 11
Kaynak
Quo vadis?