Arama

İştah Kesmenin Yolları - Tek Mesaj #8

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #8
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kilo Derdine Çözümler

kil0

Kilo vermek kadınların en büyük baş belası ne yazık ki. Bir kaç gram yağ kütlesinin neden bu kadar çok sinirimizi bozduğunu erkekler anlayamaz tabii (: Onlar koca göbeklerinin bir erkeklik simgesi olduğunu düşünedursunlar, biz her daim genç, güzel ve alımlı görünmek için sonuna kadar çalışacağız. Bu zorlu yolumuzda hedefimize ulaşmak için biraz yardım almak da lazım değil mi ama? Kaliteli bir yaşam için kaliteli ürünler sunan Life Time, CLA/ Max Capsules Regu-lax ve Water X tablets'ten oluşan zayıflama seti ile sizlere sağlık ve kıskanılası bir incelik vaat ediyor. Tabletlerin kutu fiyatı 95 YTL.
kil1

"Yok, ben öyle hap map almam kardeşim, ben hırslıyım kendim başaracağım" diye iddialıysanız Doğa'nın yeni piyasaya sürdüğü Probiyotik Tahıl Gevreği sindirim sisteminize keyif katabilir ve aynı zamanda incecik bir vücuda sahip olmanıza da yardımcı olabilir. Ürünün fiyatı ise 6 YTL.
kil2

Uzman Diyetisyen Dilara Koçak sizlere ilk 2009 yılı hediyesini verdi bile: " İyi Yaşam Günlüğü". Bu şık ajanda size gün be gün destek olarak, küçük ayrıntılarla kendinizi daha mutlu ve sağlıklı hissetmenize yardımcı oluyor. Bu günlük sayesinde kendinizi takip edebilir, yaşam için farklı öneriler alabilirsiniz. Gün içinde yediğiniz her şeyi not ederek kalorilerinizi hesaplayabilir ve programlı bir şekilde zayıflayabilirsiniz.