Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #10
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Kış Bacaklarınızı Konuşturun



Buradan her zaman soğuk havalarda pantolon giyen hanımlara sesleniyoruz, ne oldu etekleri yazlıklarla beraber sandığa mı kaldırdınız? Eğer "bu havalarda ne etek giymesi, pantolonla bile üşüyorum!" diye iç geçirdiyseniz sizlere bir tavsiyemiz var. Penti'nin, mükemmel desen ve renkteki külotlu çorapları, seksi ve trend bir görünümün yanı sıra uzun çizme ve botlar ile mükemmel duruyor! İs toplantılarında hayatınızı kurtaran kumaş pantolonlardan sıkılmadınız mı? Altına giyiverdiğiniz düztaban babetlerinizin içine giydiğiniz soket çoraplar ile kadınsılıktan uzakta erkeksi hissettiğinizi artık gizlemenize gerek yok (: Öyleyse Penti'nin yeni sezonda ürettiği, retro bir havası olan dantelli Hemera adını verdiği külotlu çorap tam size göre. İster düz bir siyah elbisenin altına, dilersiniz de kısa bir kumaş eteğin altına giyerek oldukça şık olabileceğiniz bu çoraplardan bir tane mutlaka edinerek ofisin en şık bayanı olabilirsiniz. Ürünün fiyatı 24 YTL.


"oof hep siyah, hep siyah" diye biraz renk arayanlardansanız belki de biraz çocuksu olmanın zamanı gelmiş demektir! Penti'nin koleksiyonunun en renkli ve çocuksu modellerinden biri olan Oasis adlı çorabın eşsiz bir özelliği var. Diz altı bölgesinden, ayak bileğine kadar uzanan kısımda örgülü bir motife yer verilmiş çorap giyildiğinde bu kısmın, lisede ayakkabılarımızın üzerine giydiğimiz tozluklara benzer bir görüntüsü var. Çocuk ruhunu yansıtmak isteyenler için, bu şeker gibi külotlu çorabın fiyatı 11 YTL.


Her zaman bacağınıza şöyle güzel bir dövme yaptırmak istediniz fakat kendinizde bu cesareti bir türlü bulamadınız mı? Hiç üzülmeyin, Penti ona da bir çare bulmuş bile. Diz altı bölgesinde bulunan deseni ve incecik ten rengi sayesinde giyildiğinde bacakta bir dövme gibi duran bu çorap tek kelime ile mükemmel! Klasik çoraplardan sıkılanlar için mükemmel bir alternatif olabilecek bu çorabın fiyatı ise 8 YTL.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.