Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Ocak 2009       Mesaj #88
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
nilhannn adlı kullanıcıdan alıntı

iyi çalışmalar arkadaşlar ben sizden bir fikir almak istiyorum. Sahip olduğum hotmail hesabımı kapatmak istedim. sizin tarif ettiğiniz gibi hesaplardan hesabı kapat yaptım. 120 gün içinde hesabınız deaktif olacaktır diye mesaj belirdi ekranda. Tahminimce 120 gün dolmuştur diye msn açmak suretiyle hesabıma bakmak istedim msn şifremi girince msn açıldı, maillere bakmak için tıkladığımda hesabı aktif hale getirmek istermisiniz diye seçenekler çıktı. Ben hemen sayfayı kapattım aktif et butonunu tıklamadım.Şimdi size sorum şu ki; Benim msn açmam bu süreci tekrar sıfırlar mı? Aktif etmediğim için birkaç zaman sonra mail adresim silinirmi? Şimdiden çok teşekkür ederim.Benim için çook önemli bir olay sağolun.

Alıntı
nilhannn adlı kullanıcıdan alıntı

cevap bekliyorum Lütfennnn Msn Cry

Ben 120 gün sonra oturum açabilmiştim. Demek ki 120 gün sonra hesap tamamen iptal olmuyor. Daha fazla süre geçmesi gerekiyor ki ben ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Benim tecrübelerime göre, e-posta sayfasına girip "Hesabınızı etkinleştirmek ister misiniz?" diye sorduğunda aslında hesabı zaten etkinleştirmiş oluyor. Çünkü ben de sizin gibi oradaki düğmeye tıklamadığım halde e-posta hesabımın etkinleştiğini anlıyordum. Nasıl mı? O adrese bir e-posta gönderin. Yaklaşık 1 saat içinde (daha da geç olabilir) Mail Delivery Status Notification diye e-postanın iletilemediğine dair bir karşı e-posta alırsanız hesap hala pasif demektir. Sorun yok. Hesabınızı tekrar kapatmanıza da gerek yok. Böyle bir karşı e-posta almazsanız, hesabınız etkin demektir. Hesabınızı geri kapatmanız gerekir. Hesabı kapatırken adres defterinizi (messenger kişileri de dahil) boşaltmanızı öneririm.