Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:39, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 24 Ocak 2026 - 11:40
Arama
MaviKaranlık Forum
Sahipsiz Mektup'lar
-
Tek Mesaj #566
ela_ist
Ziyaretçi
16 Ocak 2009
Ziyaretçi
Acımasız mıyım? Yoksa acınacak halde miyim bilmiyorum...Bilmezlikler mi çok , yoksa bilnmezlikleri ben mi yaratıyorum, bir türlü karar veremiyorum..Benim olmanı istemek mi hata , yoksa seni sevmek mi zaten en büyük sorum...Günlerdir cevaplarını bulamadığım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum.Evet seni seviyorum, seni istiyorum.Ama niye bu kadar uzaksın bana ?..Farklılıklar mı uazaklaştırır insanı birbirinden ? Bu kadar acımasız mı ki hayat sırf farklısın diye beni asla göremeyceksin, seni çok sevdiğimi öğrenemyeceksin..Belki de en iyisi unutmak diye bir cevap buluyorum kendime.Ama unutmayı bile beceremiyorum.Keşke dünya dursa ya da ben dursam gözlerim bir açık bir kapalı derken geçse bugünler..Öyle ki seni unutabilsem..Ve ben yine üzgünüm..Seni unutamıyorum..Kalbimi kendimce yağmalıyorum.Ama artık dikiş tutmuyor yaralar.Hak ettiğimi mi yaşıyorum yoksa hak etmediğim şey için sınanıyor muyum ? Bilmiyorum ama acısına dayanmıyorum...En umursamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum..Üzgünüm canımı acıtıyorsun ama sen canımı acıttğını bile bilmiyorsun...
[alıntıdırr]
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 11:40
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız