Sana söyLerken titreyen sözLerim vardı hatırLadın mı?
SözLerimi qeç, bir zamanLar baktıqın qözLerim siLindi mi yoksa o zeytin karası qözLerinden?
SöyLesene bir anLıkta oLsa dü$müyor muyum dü$Lerine?
BiLsen yar,
BiLsen ne çok soru var böyLe zihnimde doLa$an ve cevapsızLık içinde kıvrandıran benLiqimi..
BiLsen seni qördüqünde susan diLim, yaLnızLıqım dikiLdiqinde kar$ıma nasıLda soruLarLa öLdürüyor kendini..
Zamana yenik dü$meyecekti hani sevdamız diye haykırırken buLuyorum meseLa kendimi, Hani...
Hani, zamansızLıkta biLe buLacaktık da birbirimizi yoLLar enqeLLemeyecekti unutmamıza birbirimizi..
Ne oLursa oLsun yanımdaydın yada......
HatırLıyor musun; qözLerimin içine bakarken; her ne oLursa oLsun arayacaqın ki$i oLmaLıyım, sen çok deqerLisin diyi$ini?
HatırLamıyorsun......
HatırLasaydın yazar mıydım bunLarı?
HatırLasaydın qecenin bir yarısı infazına karar verip sonra da kayboLduqunu qörünce aramaya koyuLur muydum eLimde kaLan son umut parçacıkLarıyLa seni..
SöyLesene sevqiLi, duysana sesimi!
Hadi susmayıp versene cevap varsa birazcık yüreqin......
Ve qeçmi$ zamanda da oLsa vardıysa yüreqinde yüreqim......
Hani sözLer yetersiz kaLacaktı da sevdamıza, sadece sessizLik anLatacaktı bizi dört bir yana......
SöyLesene nerdesin o haLde $imdi?
$imdi nerede o söz ettiqin sevqi?
SöyLesene sen,
Sen neredesin sevqiLi?
Kaç ömür tükettim qidi$inin ardından biLemezsin ya, sen kaç kez soruLarLa yatıp cevapsız kaLdıqımı dü$ünemezsin ya hani..
Ne söyLemeLi diLim yada nasıL yok etmeLiyim yüreqimde bıraktıqın o ince ama mahvedici sızıyı?
SusmaLı mıyım yoksa hiç durmadan tüm içimdekiLeri kusmaLı mı fırtınaLarın ortasında...
SöyLesene!
Sahi, unuttun mu beni?
Yar, unuttun mu söyLediqin o içimi ok$ayan sözLerini......
HatırLamıyor musun sahi?
HatırLamıyorsun......
BiLiyorum söyLediqim hiçbir $ey canLanmıyor zihninde sevqiLi..
Ve hiç canLanmayacak ne kadar konu$ursa konu$sun diLim......
OLsun ben yine karanLıkLarın içine biraz da benim siyahımdan karı$tırıyorum......
Dedim ya qözLerimdeki hayaLin qitqide siLiniyor ve ben qeceLerin birinde,asLında bu qece, karar veriyorum seni siLmeye...
KararsızLık içinde çırpınırken çi$eLeyen yaqmur damLaLarına sıqınıp, biten (u)mu(du)mu bırakıp herhanqi bir yerde uzakLa$ıyorum $imdi senden..
Tam da bu qece, bitiriyorum seni, bitiremeyeceqimi biLe biLe söz veriyorum kendime......