valla arkadaşlar ben sırf kendim için bi site yaptım sonra çok beğendim yayınlamaya başladım.
WWW MSNSIL COM
şimdi bu tür sitelerin şifrelerinizi kaydetme olayı bi kaç sql kodu ile mümkün.. o yüzden güvenmediğiniz siteleri kullanmayın, benimki de dahil. adım Alper Öner, msn adresim ALPER1ONER AT HOTMAIL COM
İster inanın ister inanmayın ben kaydetmiyorum ve spam mail için de mail adreslerini kaydetmiyorum. sitede iki database var; biri site sohbet messengerı biri de ziyaretçi defteri için.. site statik sayfalardan oluşuyor.
sistemin çalışmasına gelince; valla ne yalan sööliim tabir i caizse çatır çatır çalışıyo, MSNden SİLenler bölümünde listenizdeki kişilerle alakalı 8 ayrı durumu görebiliyosunuz. silenler silip engelleyenler... gibi Ama sadece engelleyenleri görmenin henüz bi yolu yok.. olursa sanırım siteye anında koyarım. ayrıca siteye MSN'le alakalı çeşitli eğlenceli konular açtım; smile, avatar, site sohbet messenger'ı, geliştirilmiş emo crazy nick generator v.s. daha yeni ama zamanla çok zenginleşicek.. BİLGİNİZE