Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
31 Ocak 2009       Mesaj #232
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
montana adlı kullanıcıdan alıntı

şimdi yine denedim üst üste bi kaç kez denedim anlattığım sekilde işliyor yani engeleyen kişinin avatar resmi görünmüyor engeli kaldırdığında avatar resmi tekrar görünür hale geliyor bi yanlışlık yapmış olmalısınız ben bi çok kez denedim oluyor

şöyleki aynı bilgşisayarda iki farklı oturum açarak deneyebilirsiniz önce engeli koyun sonrasında resimdeki gibi kişi listesine ulaşın avatar resmi görünmeyecektir klavyeden F5 tuşuna basarak sayfayı yenileyebilirsiniz sonrasında engeli kaldırın ve yine F5 tusuna basın sayfa yenilensin avatar resmi tekrar görünür hale gelecektir kendim bunu defalarca denedim sizde olmaması çok enteresan

Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.