Arama

Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
31 Ocak 2009       Mesaj #233
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Niyetim kesinlikle sorun çıkartmak falan değil. Sadece yanlış bir bilginin doğruymuş gibi anlatılmasını ve ona güvenilip insanlar arasında yanlış anlaşılmalar olmasını istemiyorum.

Siz bu yöntemin çalıştığı yargısına varırken bir hata yapıyorsunuz. Sizi engelleyen kişinin resmini göremeyip engeli açtığında görebilmeniz, resmi görülmeyen kişinin sizi engellediği ve resmi görülen kişinin sizi engellemediği sonucunu vermez. Bu da, çalıştığı söylenen diğer yöntemler gibi Windows Live'ın izin ayarlarına bağlı. Öyle bir izin ayarı yapılabilir ki engellediği halde ilgili yerde resmi görülebilir ya da engellemediği halde resim görülemez.

Haklısınız yanlış bilgi vermek istemem tabiki sadece uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istedim ve bende çok işe yarıyor tabiki sizin tecrübeniz benden kat kat daha yüksek
ben saygısızlık ettiysem affola

şimdi tam anlamıyla sorunu çözdüm sizin bunu görememenizin tek sebebi kişinin windows live daki kayıtlı resmidir eğer windows live da kayıtlı resmi varsa bu yöntem işe yaramıyor çünkü engellesede engelemese o resim görünüyor Msn Happy
yani o kadar etkili bir yöntem değilmiş
bunun için o kişinin daha önce live profiline asla resim yüklememesi gerekir bu yöntem ancak bu şekilde çalışır test ettim önce resim yükledim sonra engelledim engeli kaldırdım hep aynı resim görünüyor resmi kaldırdığım halde o resim kişi listesinde hala durmakta

bu yöntemi windows live da daha önce hiç profil resmini eklememiş kişilerde deneyin %100 sonuç veriyor
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder