Arama

capoo - avatarı
capoo
Ziyaretçi
31 Ocak 2009       Mesaj #8
capoo - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uchiha itachi adlı kullanıcıdan alıntı

bu aşamadan sonra sisteminizde yapacağınız değişiiklikler sizin kendi sorumluluğunuzdadır. sisteminizi oarılması güç bir şekilde bozabilir ve yeniden windows işletim sistemi kurmanız gerekmektedir.

başlat / çalıştır / regedit / hkey_users anahtarında değer atanmamış olması gerekmektedir. daha sonra altındaki s-1-5-21 ...blabla ve s-1-5-21...blablla-classic anahtarlarındada değer olmaması gerekiyor. bu işlemleri geçekleştirdikten sonra sistemini güvenli modda açarak

RapidShare: Easy Filehosting

adresindeki paketten indirmiş olduğunuz kayıt dosyalarını güvenli modda çalıştırın sistem sesleriniz ilk ayarlarına dönecektr. böylece o sorun ortadan kalkar.

bunlari da uyguladim ama hala sorun cozulmedi :s birde yukaridaki bu s-1-5-21 i biraz acarmisiniz ayblatirmisiniz tam kelime ile ne yapilmali,ben uygulama yaparim ama tam nerede ne anahtari ve degeri kac olmasi kerektigini cozemedim..

Ama diger uygulamayi yaptim guvenlik modunda calistirimp verdiginiz linkteki easy filehosting i indirip kayit ettirdim sonuc ayni cosum yok ?? :sMsn Confused:s