Arama

Ajmel Ahsas - avatarı
Ajmel Ahsas
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #610
Ajmel Ahsas - avatarı
Ziyaretçi
İyi günler. Ben de webcam görüşmelerinde sorun yaşıyorum.. İlk mesajdaki bağlantıdan ulaştığım çözüm önerisi de hiçbir işe yaramadı ne yazık ki. Sorunları maddelemek gerekirse:

- Webcam simgesine tıklandığında "Web Kameramı Göster" adlı seçenek aktif değil, tıklanamıyor. Ya karşı taraftan davet gelecek, ya da görüntülü arama yapmak gerek..

- Herhangi bir şekilde bu tür bir arama başlatıldığında, webcam karşı tarafa bağlanamıyor. Hiçbir şekilde karşı tarafla görüntülü iletişim kurulamıyor. Bağlantının kurulumu esnasında ben kendi webcam görüntümü görebiliyorum, fakat tam karşı tarafa bağlanmak üzereyken kopuyor. Karşı tarafın dediğine göre, tek gördükleri şey, "yükleniyor" yazısı..

- Karşı taraftan webcam görüntüsü alabiliyorum. Tek sorun, benim karşı tarafa bağlanmamda.

- Karşı tarafın webcam görüntüsünü izlerken, izleme boyutlarında sadece "orta" ve "küçük" seçenekleri var. Webcam'le ilgili bir sorun olsa, 8.5te de aynı şeyi yapması gerekirdi diye düşünüyorum.

* İlk mesajda linki verilen, NeutralizeR'ın 202 numaralı mesajındaki her şeyi aynen yaptım, bir değişiklik olmadı..

* Webcam sürücülerini silip tekrar yükledim, bir değişiklik olmadı..

* WLM 9'u kaldırıp tekrar kurdum, ve yine bir şey değişmedi...

NeutralizeR webcam görüşmelerini sorunsuz gerçekleştirebildiğine göre, bizdeki eksiklik ne olabilir? Msn Grin