Arama

Kabak Salatası Tarifi - Tek Mesaj #2

Damla_Tanesi - avatarı
Damla_Tanesi
Ziyaretçi
11 Şubat 2009       Mesaj #2
Damla_Tanesi - avatarı
Ziyaretçi
HAVUÇ KIZARTMASI Malzeme: 1 kg. havuç 1,5 su bardağı zeytinyağı 3 yumurta Tuz Un YAPILIŞI:Havuçların kabuklarını kazıyıp yıkayın. Havuçları dörde bölüp üzerini örtecek kadar suda haşlayın. Suyunu süzüp soğuyunca 4 milimetre kalınlığında dikdörtgen parçalara ayırın. Tuz serpip unlayın. Hafif çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın. Not: Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz. AFİYET OLSUN Msn Happy