Arama


CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
11 Şubat 2009       Mesaj #10
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Birden fazla yerde veya aygıtta Windows Live Messenger oturumu açma ve kapatma

Aynı anda birden fazla aygıtta veya bilgisayarda Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Örneğin, bir bilgisayarda Messenger oturumu açmışken bu bilgisayarda oturumu kapatmadan mobil aygıtta veya başka bir bilgisayarda oturum açabilirsiniz. Ayrıca aynı anda bilgisayarınızda ve web'de Messenger oturumları da açabilirsiniz.

Notlar

  • Birden fazla aygıtta oturum açmış durumdayken bir ileti alırsanız, bu ileti oturum açtığınız tüm aygıtlarda gösterilir. Ayrıca, aygıtlardan birinde konuşma penceresini açma veya kapatma gibi bir eylem gerçekleştirirseniz, bu eylem tüm aygıtlarda gerçekleştirilir.
  • Messenger hizmetinin birden fazla oturum açma özelliğini desteklemeyen bir sürümünde oturum açarsanız, diğer aygıtlarda otomatik olarak oturumunuz kapatılır.

Alıntı
101982 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar

windows live messenger 2009 sürümü 14.0.8050.1202 kullanıyorum.
aynı bilgisayardan bu sürüm ile ve web messenger ile msn açmak istedim bu da mümkün olmadı. sürümden kaynaklanan bir durum mudur? (birden fazla yerde msn açma özelliğini kullanıp kullanamadığımı anlamak için deneme yapıyorum. bunu nasıl öğrenebilirim?)

Daha detaylı bilgi için ilk mesajı inceleyiniz, detaylı olarak anlatılmış olan konuda sistemden yada başka bir sebebden dolayı hata alıyor olabilirsiniz yardımcı olabilmemiz için sorunu tespit edip bize aktarmanız gerekmektedir. Birden fazla yerde msn'i kullanabilirsiniz ancak siz benim bilgim dahilinde açılıyormu diye merak ediyorsanız samimi olduğunuz bir kişiden sizin adresinizle irtibat kurmasını rica ediniz bu sayede siz konuşmadan başkası konuşursa tespit etmiş olursunuz.

Bütün açık olan oturumları kapatıp şifre ve güvenlik sorusunu değiştirip kendinizi korumaya alabilirsiniz herhangi bir şüpheniz varsa.

Diğer bütün adımlar uygulamar ilk mesajda yeterince anlatılmıştır.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...