Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #38

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
11 Şubat 2009       Mesaj #38
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
maskeli beşler adlı kullanıcıdan alıntı

Nasıl yapılandırabilirim kurulu virüs programı yüksek seviyede zaten.

Yapabileceğimiz birşey yok banada kendi mailimden mail geliyor henüz bir çözüm üretemedim bulamadım . Msn Happy

Alıntı
Lost adlı kullanıcıdan alıntı

Toplu Mail sorunu.. Merhaba öncelikle kolay gelsin arkadaşlar araştırdım sitede böyle bi konu bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim..Sorum ise 2 gundur deniyorum toplu mail atamiyorum en fazla 50 kisi diyor deniyorum yine olmuyor 10 kisi deniyorum yine olmuyor aslında benim amacım 50 den daha fazla kisiye bi anda mail gondermek resimle birlikte tabiki bunun bi yontemi varmı ne yapğmam gerekiyor ya da sizin bana önereceginiz program ayrıca windows live mail programını kullandım yine aynı hatalarla karsılasıyorum gitmiyor bu konuda cok acil yardım bekliyorum yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürler...Arkadaşlar bunu reklam amaçlı istemiyorum ama bir çok kişiye mail gondermek istiyorum windowsun live mail programıyla olmuyor veya nasıl yapılır yardımcı olun ya da microsoft office outloock 2007 nasıl kullanılır yardımcı olun simdiden tesekkürler

CreaMail isimli programı deneyiniz.
Bağlantı: https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/231795-creamail.html

Alıntı
cembah adlı kullanıcıdan alıntı

windows live messenger dan ekle yapıyorum bir winrar dosyası yüklüyorum internet explorer bu dosyanın tamamını alamadı lütfen yeniden deneyin diyor deniyorum olmuyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Eklemek istediğiniz dosyanın boyutu nedir ? Mozilla'dan deneyiniz birde...
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...