Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009       Mesaj #13
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Anladığım kadarıyla jinekoloğunuz sizi yeteri derecede bilgilendirmiş zaten.. başkada yapılabilecek bir şey yok şimdilik. gebelikte psikiyatri ilaçlarıda kullanamayacağınız için psikiyatra da gitmeniz önerilmez. belki psikoloğa gitmelisiniz. çünkü şu anda yapılabilecek başka bir şey yok tek tapabileceğiniz izlem ve takip. doktorunuz da bunu gayet iyi yapmış.. maalesef intrauterin hayatta bebekler hakkında sadece bu kadar bilgi sahibi olunabilinir.
önerim ise psikoloğa gitmek yada kendinize hastaymış gibi muamele etmektense.. güçlü olup, bebeğinizin size ihtiyacı olduğunu anlamanızdır..
Alıntı

''adam bana benim şu anda hidrosefalus olma ihtimalim ne ise, bebeğimin de olma ihtimalinin o kadar olduğunu söyledi. Beni üzmemek için mi böyle söylediniz sorusuna ise, asla böyle birşey yapmayacağını, bunun etik olmadığını, eğer büyüme olsaydı da mutlaka kontrol için beni tekrar istyeceğini, herşeyin yolunda olduğunu, yaşadığım şeyin hamilelik depresyonu olduğunu tekrarladı.''


böyle bişi asla olmaz kimse siz üzülmeyin diye size olan birşeyi gizleyerek anlatmaz..Şu duurmda sorun bebeğiniz değil sizin kuruntularınız gibi görünüyor..
unutmayınki sizin üzülmeniz hekimlerin umurunda elbette doğal olarak olmayacaktır. herkes işini yapar. toparlanın çünkü bebeğinizin size ihtiyacı varMsn Happy
sağlıklı günler dilerim..
Quo vadis?