Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #7

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
27 Şubat 2009       Mesaj #7
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
vasili adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar dosyaları açmakta bi sıkıntı yaşıyorum. C: , D: vs. gibi sürücüleri açarken çift tıkladığımda eskiden açardı ama internetin yeni sürümünü yüklediğimden beri çift tıkladığımda seri bi şekilde internet sayfası açıp açıp kapatıyo kendilğinden.. Klasör seçeneklerinden dosya açma şekli değişmiş olmalı.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler.

İşletim sisteminizin XP oldugunu varsayarak bir öneride bulunacağım. Teknik destek talebinde bulunurken bilgisayarınız hakkında daha detaylı bilgiler vermelisiniz.



Öncelikle Başlat > Denetim Masası | > Görünüm ve Temalar | > Klasör Seçenekleri 'ne tıklayın. Açılan ufak pencerede, pencerenin üst kısmındaki araç çubuklarından " Dosya Türleri " 'ni seçin. Gördüğünüz listede Klasor seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Daha sonra pencerenin altındaki " Gelişmiş " ikonuna tıklayın. Yeni açılan pencerede " explore ve open " seçeneklerini göreceksiniz. " explore " yi seçin ve uygulayın.


Ayarların bu şekilde oldugundan eminseniz sisteminize USB yoluyla buluşan bir virüs girmiş olabilir. Anti virüs taraması yapınız.
Son düzenleyen perlina; 23 Haziran 2016 10:27 Sebep: kırık linler
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ