Arama

Şiir Nehri -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #2374

ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
9 Haziran 2006       Mesaj #2374
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
SEVGİLİYE
s kizsmiley heartYeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil.
smiley heartNe kadar tatlı bakıyorsun gözlerinin içine şeker mi sakladın.
smiley heartGüneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin?
smiley heartSeni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu.
smiley heartYüzüne bakınca geleceği görüyorum.
smiley heartGözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi.
smiley heartYaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim.
smiley heartGözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum.
smiley heartGözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonrasmiley heartBaksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın… smiley heartOkyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın...smiley heartYüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın…
smiley heartİsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter...smiley heartKorkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım…smiley heartBir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için…smiley heartSen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsınsmiley heartBoşuna arama kendini gözlerimde… Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin.

smiley heartSeni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini.

smiley heartİçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.
smiley heartAynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
smiley heartKarşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum.
smiley heartGözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum.
smiley heartGözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım.
smiley heartGörmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım.
smiley heartGözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim.
smiley heartÖyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi.
smiley heartRuhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin. Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme.
smiley heartSeni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum.
smiley heartGözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi. Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum.
smiley heartSana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum.
smiley heartBakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur.
smiley heartTitrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeye dolar. Üşürüm ben senin yanında. Çünkü varlığın içime serinlik verir.
smiley heartSeni gözlerinden seyredemiyorum. Bana kalbinin gözlerini aç.
smiley heartSeni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum.
smiley heartBen senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem.
smiley heartAcını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum.smiley heartAçılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim. Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim.
smiley heartDokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım.

smiley heartKim ağlasın gülüşlerine. Kim gülüp geçsin insanların çekilmez dert dediklerine
smiley heartGöz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim…
smiley heartDağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi.
smiley heartSensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür.
smiley heartGözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım.
smiley heartBirlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli.
smiley heartİnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun.
smiley heartBen bir insanı sevme cesaretini gösterdim. Sen ise bir insan olma cesaretini gösteremiyorsun.
smiley heartSen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin? Sen seni bil. Sende olan varacağı yeri bilir.
smiley heartSen insanlar için var olmalısın. İnsanların senin için var olmasını istememelisin.
smiley heartDünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış.
smiley heartGökler temizdir yerlerse çamur. Gökleri isteyen ışığı bulur. Yerde kalansa çamurda yürür.
smiley heartArtık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir.
smiley heartBöldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı.
smiley heartBeni insanlarda arama, kendinde ara beni.
smiley heartSen hangi dünyanın insanısın. Gerçeklerin mi doğruların mı?
smiley heartYıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar. Ne diye sensiz böyle zor geçiyor zamanlar.