Arama

2009 Makyaj Modelleri - Tek Mesaj #35

ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Şubat 2009       Mesaj #35
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Hiç Makyaj Yapmadan Çekici Olun





Kadın dediğin şöyle olur böyle olur diye atıp tutan erkekler her gün bizlere yeni bir özellik daha ekliyor. Bir gün hiç makyaj yapmıyoruz diye azar işitirken, öbür gün nedir bu badana boya suratında diye dalga konusu oluyoruz. Kesinlikle tek bir doğru var ki bazı erkekleri memnun etmek neredeyse imkânsız. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın sevgili bayanlar, onlar gene de bir kulp takacaktır görünüşünüze. Fakat hiç makyajdan hoşlanmayan bir sevgiliniz var ise ve artık onun yanında soluk benizli bir hayalet gibi gezmekten sıkıldıysanız size en eski ve en güzel makyaj ürününü hatırlatmak istiyoruz: “Ruj”. Ağır göz makyajlarının aksine bin bir çeşit renkteki rujlar, hiç makyaj yapmasanız dahi sizlere ayrı bir çekicilik katmak için yaratılmış harika kozmetik ürünleri. Maskara dahi kullanmadan sadece güzel ve gösterişli bir ruj sürerseniz bütün gözler bir anda çekici dudaklarınıza çevrilir. Siz de hiç boya gibi yüzünüzü fondöten ile kaplamadan hoş ve çekici görünebilirsiniz.





Estee Lauder’in ürettiği Signature ruj serisindeki renkler bir harika. Basitleştirilmiş mimariye dayanan patentli formülüyle göz dolduran lipstickler, rahat kullanılan yapısıyla saatlerce nem veriyor. İçeriğine eklenen yeni elementlerle dudaklarda çok daha uzun süre kalıcı olan ruj serisi, kremsi yapısıyla da dikkat çekiyor. Dudaklara klasik renk tonlarını ışıltılı bir görünüm ile sunan ruj, sofistike incir ve vanilya parfümü içeriyor. Harika kokan çekici dudaklara sahip olmanın fiyatı ise 42 TL.





Shiseido Shimmering Lip Stick, dudaklarda elmas ışıltısını adeta saçıyor. Eriyen yumuşaklıkta dudaklara yayılan bakım etkili bir ruj serisi olan Shiseido’nun Shimmering serisi dudakta uzun süre kalıyor ve bulaşmıyor. Dudaklarınıza bakım yaparken, kılcal kan dolaşımını destekleyerek doğal dudak rengini düzeltiyor. En farklı özelliği ise rujların dış yüzeyini incimsi bir tabaka kaplıyor. Işıltılı dudaklara sahip olmak istiyorsanız almanız gereken bu ürünün fiyatı 50 TL.





Bir kahkaha kadar hafif ve eğlenceli olan Clarıns Souffle de Rouge serisi, dudaklarınızda pırıldayan doğal bir renk bırakıyor. Souffle de Rouge, dudaklarınızda kolayca eriyen kremimsi bir dokunun okşayışı ile dudaklarınız hoşluk ve konforla buluşurken aynı zamanda gerçek bir güzellik bakımı da yaşıyorlar. Meyveli notalardaki hoş parfüm içeriği, tadındaki hafif şekerli yapısı ile sizi şaşırtan hoş sürprizi ile dudak ısırtan ve iştah kabartan bir ruj olan ürünün fiyatı ise 39 TL.
Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:40