Arama


ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
1 Mart 2009       Mesaj #34
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
cansami adlı kullanıcıdan alıntı

msı dizüstü pc var. orjinal vista home yüklü. Pc yi aldığımda 3 adet program ve kurulum cd si verildi. Şu an pc ye bulaşan virüsleri silemediğimden format atacağım. Pc yi aldığım iş yeri, formatı kurulum cd si kullanmadan "F" yardım tuşlarıyla kurabilirsin demişti. Bu doğru mu? Doğru ise nasıl yapabilirim?
2. sorum ise vista 32 cd si bir zarfın içinde verilmişti bana. şimdi cd den format atmak istiyorum ama Üzerinde 25 haneli cd key yok. Nasıl bulabilirim. Selamlar

Öncelikle forumlarda E-Mail paylaşımının yasak oldugunu ogrenmek için Forum Kuralları 'nı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Laptopta "F" yardım tuşları ile format atmazsınız, sadece windowsu onarabilirsiniz. Bu da virüsleri temizlemez. Diğer sorunuzun cevabına gelince OEM olarak alınan laptoplarda size verilen CD lerin uzerinde Serial No olmaz. OEM olarak size ulaştıgı için, eğer size verdikleri CD ile format yapıyorsanız, format işleminde kurulum yaparken kendi otomatik olarak algılayacaktır seriali. Yine de ben işimi sağlama almak istiyorum diyorsanız Masa üstünde Bilgisayaraıma sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. Açılan pencerede sayfanın en alt kısmında "Windows Etkinleştirme" bölümünde Ürün Kimliğini yani seriali görürsünüz. O kodları bir yere not alabilirsiniz her ihtimale karşı.
Son düzenleyen Safi; 22 Ekim 2018 02:37
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ