Arama


SEDEPH - avatarı
SEDEPH
Ziyaretçi
2 Mart 2009       Mesaj #4
SEDEPH - avatarı
Ziyaretçi
7. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİMİNE ALINACAK ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

1- 7.dönem polis meslek eğitimi 22 Haziran 2009 tarihinde başlayacaktır.
2- Eğitime katılacak öğrenci adaylarının sağlık rapor işlemleri 02 Mart 2009 tarihinde başlatılacaktır.
Buna göre;
01-07 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılan sınavda başarılı olan adaylardan;
a) 7. döneme bırakılan adayların tamamı,
b) Yedekten kazanan 120 bayan adayın tamamı,
c) 6.dönem için sağlık kurulu raporuna sevk edilen, ancak rapor işlemleri tamamlanmayan adayların tamamı,
09-13 Şubat 2009 tarihlerinde yapılan ek kontenjan sınavında başarılı olan adaylardan;
a) 1000 erkek ve 40 bayan asil adayın tamamı,
b) 300 erkek ve 12 bayan yedek adayın tamamı,
sağlık raporu alacaklardır.
3- Sınavları asil ve yedekten kazanan adayların tamamı internet sorgulamasında isimleri karşısında belirtilen tarihte sağlık raporu ve güvenlik soruşturması için müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne gideceklerdir.
4- Adaylar, İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerine, nüfus cüzdanı, 6 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf ve adli sicil belgeleri (09-13 Şubat 2009 tarihlerinde yapılan ek kontenjan sınavında başarılı olanlar adli sicil belgesi getirmeyecektir) ile evli olanlar, eşleri hakkında yapılacak güvenlik soruşturması için güvenlik soruşturması formunda kullanılmak üzere eşine ait 1 adet vesikalık fotoğraf ile eşine ait adli sicil belgesi ile gideceklerdir.
5- Erkek adaylardan, askerde iken hava değişimi raporu alanlar aldıkları hava değişim raporları, askerlikten muaf ve askerliğe elverişli değildir raporu olanlar bu belgeleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerine gideceklerdir.
6- Sağlık kurulu rapor formlarını İl Eğitim Şube Müdürlüklerinden alan adaylar, rapor formunda belirtilen hastanelerden en kısa zamanda kurul raporunu tamamlatarak İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerine teslim edeceklerdir.
7-Geçerli bir mazereti olmadan, 06 Mart 2009 Cuma günü saat 16.00’a kadar İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğünden sağlık rapor formunu almayanlar ile hastanelerden alacakları kurul raporunu 27 Mart 2009 Cuma günü saat 16.00’a kadar Eğitim Şube Müdürlüğüne teslim etmeyenlerin adaylık hakları sonlandırılacaktır.
8- Sağlık kurulu raporu, Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık Komisyonunca “POMEM Öğrencisi Olur” şeklinde onaylanan adayların POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılacaktır.
9- Asil adaylardan sağlık raporu olumsuz sonuçlanan ve feragat eden adayların yerine 09-13 Şubat 2009 tarihlerinde yapılan ek kontenjan sınavında yedekten kazanan adaylar başarı sırasına göre planlanacaktır.
10- POMEM Müdürlüklerine planlama sonuçları 15 Haziran 2009 tarihinde www.egm.gov.tr/egitim adresinden yayınlanacaktır.
11-Yapılan bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.23.02.2009

ADAYLARA DUYURULUR