Aklıma Geliyor Bazen Bana Aşık olan kadınlar Acaba neyimi sevmişler Diyorum düşünüyorum Yakışıklı değilim Serseri değilim Gerçi neyim ben,Ben neyim Ben bile çıkamıyorum içinde Diyorum ki onlarda mı çıkamadı içimden Bunu mu sevdiler Bu dengesiz zamanlarımı Olsun diyorum Sevsinlerde beni Neyimi olursa herşeyimi Sonuçta beni yani Dimi Sevilmek güzel şey Yattığında yatağa Düşünürsün Yalnız Bilirsin ama yalnız değilsin Biri var veya birileri Seni düşünen belki hayal eden İşte büyük çıkmaz bu Sevmek mi güzel acı çekmek mi Sevilmek mi istemesen de bazen Acı çektirmek Aşk böyle bir şey kardeşim Bi tanede ben yazayım aşk üstüne Yabancı müzikleri dinlemek gibi Sevinirsin Üzülürsün Ama sözleri bilmezsin anlamazsın Ritim seni coşturur veya hüzünlendirir İşte böyle şunun için seviyorum diyemezsin Dersin de yalan olur o Ritime kaptırırsın yaşarsın Biter...... Ama biter yani.... Bitsede biter bitmesede Ölümsüz aşk derler ya Koca yalan olursun kuzum Herkes ölür canlı olan herşey Sonuçta biter yani anlayacağın Napmak lazım sen düşün gerisini Onuda bekleme benden Neyse ben kaldığım yerden Devam edeyim yaşamaya İyisiyle kötüsüyle Sen düşünedur kuzum Güle güle..... Ahmet Öztop