selam arkadaşlar ilk önce benim şöyle bir sorunum var msn hacklendi bu perşembe yeni pc aldım topladım parcaları ve yeni msn adresi aldım bütün arkadaşlarımı oraya ekledim ve perşembe günü kimseyle msn konuşmadım hatta int dolaşmadım bile cuma günü 3 arkadaşımla samimi olanalr ve kardeşimle konuştum cumartesi günü akşam söyle 10 dk msn baktım cıktım ve bugün yani pazar günü msn hacklenmiş nasıl oluyor arkadaşlar bunun bana bir acıklamasını analtırmısınız bana ne mail geldi ne birisinden birsey kabul ettim sonra bununla ilgili araştırma yaptım msn kırma programı yok diye peki bunu nasıl başardı ve şifrem 10 hani bir tanede harf var içinde kaç yıllık msn adresi kırılmadı gitti bu msn kırıldı aslıdna takıldıgım konu ömür adresimin güvenligi cok dandik olamsına karşın o hacklememesi güvenli oldugum sandıgım msn adresimin kırılması aslında benim zoruma giden 7 tane msn hack yönteminin var demeleri ama ben hiçbirini ban uymuyor be kardeşim bu benim msn adresimi kıran adam nasıl becerdi ve bütün forumlarda gezdim bugün en gğzel paylaşımı 2 tane forum yaptıgını gördüm 2sinede aynıs eyi yazdım bilgisine güven birisi benim msn hangi yöntemle hacklenmiştir ve geri alma sansım var mı ama bana sunu demyin suraya mail atın bilgilerinizi dogru verin onu denedim ama hep aynı seyi gönderiyorlar sunalrı girin sıkıldım beni dinlediginiz için şimdiden teşekür ederim ve ayrıca diger msn adresimde acık olmasına karşın ipden caldıalr desem o niye calınmadı bence böyle bir program var bana kimse demesin yok ögle bir program yok gizli sorudan cözmüşler deseler gizli sorum da cvp için & bu işarette vardı artık neye inancagıma şaşırdım