Alıntı
kaizer21 adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba,benim çok önem verdiğim bir sorum var,çok şey paylaşıp uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım var,yahoo e-mail yeni arayüz kullanmaya başladı,e-mail sayfasından aynı zamanda chat te yapılabiliyor.E-maillerime bakarken msn den bu arkadaşımın beni listesine eklediğini kabul edip etmediğimi soran bir uyarı sayfacığı açıldı.Benim merak ettiğim bu ekleme yenimi oldu yoksa çok zamandır vardıda yahoo e-mail in yeni özelliği olduğu içinmi aldım bu uyarıyı?Yani bir kişiyi msn e davet ederseniz bu davetiye sonsuza kadar devam edermi yoksa buna cevap vermeseniz iptal olurmu,bir süresi varmı bir davetin?Çok teşekkürler şimdiden.
Yahoo! o arayüze uzun zaman önce geçmişti. Ama belki siz bu zamana kadar eski sürümü kullanıyordunuz, ya sizi yeni sürüme geçmeye yeni zorladılar ya da siz yeni geçtiniz. Her ne olursa olsun, bir kişinin sizi ne zaman eklediğini bilemezsiniz. Ancak ilk oturum açışınızda bekleyen bir ekleme durumu varsa, bununla ilgili size bir uyarı gösterilir. O anda bir tercihte bulunursanız o tercih kaydedilir ve bir daha sorulmaz. Ancak tercihte bulunmayıp sayfayı ya da pencereyi kapatırsanız o davet daha sonra sorulmak üzere tekrar beklemeye geçer. Ancak ekleyen kişi Windows Live Messenger aracılığıyla eklediyse burada uyarıyı tekrar tekrar alma gibi bir hatayla karşılaşabilirsiniz. Şahsen bunu yaşamıştım. Ama bu hatanın oluşma ihtimali az, normal olarak yine bir kez uyarı alırsınız. Sonuç olarak davet, cevap verilmediği ya da karşı taraf sizi geri silmediği sürece durmaya devam eder ve siz bir kez cevap verdiğinizde artık o tercih kaydedilir, ve o kişi sizi silip geri ekleyinceye kadar bir daha gösterilmez (sadece Yahoo! ve MSN arasındaki davetlerde geçerli).