Arama

tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #763
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
burakdemir adlı kullanıcıdan alıntı

ben avg free kullanıyorum ve dediklerinizi yaptım olmadı yine

Geçici Olarak Anti-Virüsü Devre Dışı Yapıp Oturum Açmayı Denedin mi ?
Alıntı
fdnmz adlı kullanıcıdan alıntı

tekrar slm
kamera ayarları sıfırlanıyor her defasında ses ve görüntü kurulumu istiyor cam gibi gösteren kamera o kadar kötü gösteriyorki ayar yapamıyorum hadi yaptım desem diğer açmama yeniden ayar istiyor Msn Sad((

Aleyküm Selam Malesef Bu Konu Hakkında Bilgimiz Yok Kusura Bakmayın Diğer Arkadaşlarımız Bu Sorunla Yaşayan Sorunu Çözüp Varsa Yardımcı Olacaktır.

Alıntı
panger adlı kullanıcıdan alıntı

yav vallaha artık bıktım güzelim 8.5 imi gittim degiştirdim çok pişmanım son sürümü kullanıyorum ben bunun kadar baglantısı kopan bir msn görmedim 1 dk 3 defa netten düşüyor. ne yapmam lazım msn i onardım tekrar kurdum hiç fayda etmedi Msn Confused

MSN Sürekli Kopması Garip. MSN'yi Açın Araçlar / Seçenekler / Bağlantı / Bağlantı Sorun Gidericisi Başlat Yapıp Denedin mi ?

Alıntı
zeplin adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar biri beni şu lanet wlcomm.exe hatasından kurtarsın lütfen Msn Happy)) artık sinir bozucu bir hal aldı bu sorun. MsN 9 bugüne kadar gelen tüm sürümlerini denedim ve hep wlcomm.exe hatası alıyorum. bende yeni versiyon kullanmak istiyorum artık ama bir türlü beceremiyorum Msn Sad Programı bu forumdan indirdim bu arada aynı hatayı alana başka birileri varmı?

MSN'yi Burdan mı İndirdin Yoksa Resmi Sitesinden mi Hiç Bir Açıklama Yok. O Hata Aldığın Ekran Görüntüsü Çekseydin.