Arama

yalnizkurt578 - avatarı
yalnizkurt578
Ziyaretçi
12 Mart 2009       Mesaj #320
yalnizkurt578 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle vereceğim linkten programı (Windows İnstaller Cleanup Utility ) indirin ve kurun. Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

Windows Installer Cleanup Utility paketini şimdi karşıdan yükle.

Windows İnstaller Cleanup Utility için ekren görüntüsü

cleanup

Sonra ekte verdiğim Windows Live yükleyici indirin ve açın. İlgili adımları takip ederek WLM 2009 'u bilgisayarınıza sorunsuz olarak yukleyebilirsiniz. Yüklemede herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Windows installeri yüklemeniz gerekiyor. Windows İnstaller yüklemek için TIKLAYIN.

arkdaşım dediğin gibi yaptım işime çok yaradı ve msn 9,0 ı sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum bunun için tşk ederim.fakat aynı şekilde arkadaşımın bilgisayarındada defalarca denememize rağmen sonuç olumsuz yardımlarını bekliyorum şimdiden tşkler..