Alıntı
MaRCeLLCaT adlı kullanıcıdan alıntı Ruff'a bazı şeyleri takmaması adına yorum yaptık.Ne güzel söylemişsin burası onun adına açılmış bir konu bende sadece Ruff'a özel yorum yaptım...
Ama senin mesajında Ruffla ilgili yorum göremedim. Lütfen ama burası Ruff'a ait bir konu 
Polemiğe girmek istemiyorum. Görünen o ki, yorumun dışında bir üstteki brutal 'in mesajına cevaplar vermişsin. Konu Ruffy 'e ait olduğu için cevap vermek gerekiyorsa bunu kendisi de yapabilir ve yapmış da zaten. Cevabını yazacağı yeri de ziyadesiyle iyi seçmiş. Yazdığın şeylerin benimle bir ilgisi yok, beni ilgilendiren kısmı tahrik edici mesajlar yazılıp karşı taraflara cevap hakkı verip yanlış anlaşılan bir konunun deşilmesidir. Bunu istemiyorum. Biliyorum ki sen de istemiyorsun ama savunma duygusuyla hareket edilirse çok su kaldırır bu işler.
Ayrıca, birileri kalkıp " biz " ifadesini kullanırsa karşı tarafı da " siz " ifadesi altında toplanmaya mecbur kılar. Foruma yazılan mesajlara dikkat edin lütfen. Aramıza yeni katılan üyeler forumları dolaşırken bizli sizli ifadeleri görecektir. Ön yargı oluşturabilir kişilere için.
Saygılar