Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Mart 2009       Mesaj #326
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
büşbüşm adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb arkadaslar.
Cook acil yardıma ihtiyacım var..
Ben bugun yenı bu laptop aldım.
Laptobma msn yüklemek istiyorum ama laptpm Windows Vista
Sabahdan beri İnternette normal msn live sürümü aryorum
İndiriyorum.
Coookk uzun sürüyor.Bittikden sora msn açılıo işde griosnz fln ama acaippp deisikk bi msn hic bse anlasılmıoo.Msn Confused.Sonra msni kapadıkdan sora tekrar girmek istediğimde msni acmak ıcın hiccc bii ifade yok masaüstndee. Cok sorun yasıormm arkadaslar ltfeen acıl yardım..Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

Sanırım çok uzun sürmüş olsa da sonunda Windows Live Messenger'ı yüklemeyi başarmışsınız. Gördüğünüz Messenger aşağıdaki resimdeki biçimdeyse endişelenmenize gerek yok. Messenger son 2009 sürümünün görüntüsü böyle. Bir Messenger arayüzü yükleyerek görüntüsünü değiştirmek isterseniz bilgi için buraya tıklayın.

people

Gelelim Messenger'ı kolayca nasıl çalıştıracağınıza. Bilgisayarınızda Başlat düğmesine basıp Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger tıklayıp başlatabilirsiniz. Bu kısayolu masaüstünüzde de görmek istiyorsanız, Başlat menüsünden tutup masaüstünüze sürükleyip bırakın. Kısayolun başlat menüsünde de kalmasını istiyorsanız o kısayolu oradan kopyalayıp masaüstünüze bir kopyasını yapıştırın.