Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:54, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 13 Aralık 2025 - 11:54
Arama
MaviKaranlık Forum
Sahipsiz Mektup'lar
-
Tek Mesaj #572
ela_ist
Ziyaretçi
17 Mart 2009
Ziyaretçi
.........Gülümsüyorum..Aslında ağlamaklı haldeyim ama gülmüsüyorum.Nedeni yok açıklması yok duygularımın.Söz vermiştim kendime bir daha sana yazmayacağım diye ama olmuyor işte.Güçlü olmak zorundayım.Çünkü zor ikimiz için de zor.Aynı sınıfta olmak kafanı her çevirişinde göz göze gelmek, bakamyacağım diye kendni şartlamya çalşırken o aşık olduğun buğulu gözlerin oyununa gelip ve uzaklara o gözlerin taa içine dalıp gitmek, saniyelik de olsa ! Ne kadar inkar etsen de biliyorum sende aynı duyguları hissedyorsun son zamanlarda ki bakışlarından anlıyorum.İşte ikimiz içn de daha doğrusu benim için bu kadar zorken sensizliğin senlilğine alışmak..güçlü olamıyorum sadece olmaya çalşıyorum ama onu bile beceremiyorum işte kahretsin ! Aslında ne kadar tuhaf şeyler hissediyorum ya da hayat bir çelişkiden ibaret..Varlığın çok koyuyor bana.Derste sesini her duyduğumda kafamı başka bir yöne çevirmek, ne kadar istesem de gözlerine ellerine bakamamak ve önemlisi artık o gözlere artık başka birinin baktığnı ellerini başka birinin tuttuğunu bilmek çok koyuyor.İşte bu yüzden gitmeni olmamanı istiyorum. Çelişki de burda varlığından rahatsızlık duyarken bir yanım deli gibi seni istiyor seni özlüyor.Eline her baktığımda sıranın altında gizli gizli elimi tuttuğn anlar geliyor bi de öyle bir sahiplenişin vardı ki elimi sıkı sıkı tutardın çekmeye yeltensem daha bir kavrardın sanki hiç bırakmak istemezmişçesine..Ama şimdi ? Seni seveni sadık olanı sahiplenme peşindesin.Sevmiyorsun biliyorum.Sadece ilgiye sevilmeye ihtiyacın var onu da kaybedersen boşlukta kalacaksın.Zamanında ban söylerdin bunları.En son öğrendiğim habere göre de o sara hastasıymış
sanırım acıdığın için ayrılamıyorsun..Sığınacak bir liman arıyordun buldun da..Doğru bir liman bulmuşsun..Benim kadar sevemez ama benim yaptığım hataları da yapmaz sadık en azından sende bunu istiyordun zaten. Mutlu ol demyeceğim zaten mutlusun....
yine gülümsüyorum..Yanımda bana eşlik eden fon müzik..''üzülme yarına kadar dinecek bu gözyaşlarında dinecek sonunda eskiyen sen olma''.. E iyi hoş demişsin de ben kaç yarın eskittim ondan sonra..Hala mutsuzum hala üzgünüm.Tek bir farkla artık üzüldüğümü ona belli etmiyorum.Evet en son gülümsüyordum.Senin bir yerlerde mutlu oldğunu bilmek de beni gülümsetiyor.Ben hakettğimi yaşıyorum.Yaptıklarımın bedeli buymuş.Pişmanlıklarım senle yaşadıklarımdan ötürü değil ( her ne kadar beni senleyken bile sensizliğe mahkum etmiş olsan da ) kendi yapmış olduğum saçmalıklardan ötürü..Sana 'balım' derdim.Çünkü öpüşün biel çok tatlı geliodu
Uzun zaman oldu söylemeyeli................Balımmmmmmmmm........
Sevgim sensiz gçen hergün daha da çoğlıyor.Aklımı zaten çoktan kaybettim.O yüzden deli misin? diye sorma
İlk aşkımsın balımmm ..Tüm engellerine rağmen ben seni sevmekten hiç yorulmadım..
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 11:54
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.