Arama

Microsoft - avatarı
Microsoft
Ziyaretçi
19 Mart 2009       Mesaj #830
Microsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rdx adlı kullanıcıdan alıntı

ilk mesajda söylenen şeylerin durumuma çözüm olmadığını belirtmek isterim

Vista Kullanıyorsanız: Simgeye Sağ Tıklayıp Uyumluluktan Windows Server 2003 'tü galiba onu seçip onaylayın ve messenger'i yeniden başlatın.(bu arada eklentilerle ilgili sorun yaratabilir uyumlulukla çalıştırılınca.)Onardıktan sonra platform hatasını inşallah almazsınız bir daha.

xp kullanıyorsanız: sağ tıklayıp uyumluluk tan windows 2000 uyumluluğu ile çalıştır'ı tercih edin.

uyumluluk yoksa bilgisayarınızdaki yardım desteğin ara kısmına Uyumluluk yazıp ilgili programı sayfada arayın ...

Alıntı
XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı

microsoft nickli arkadaşım bilgi için teşekkür ederim şunu demedende geçemiycem çok saçma ya her seferinde biz böyle uğraşacakmıyız her seferinde bir msn için bile bi ton indirme yapıyo netten setup ta böyle bir dert yoktu birde bu sürümün 14.0.8064.206 final sürümümü yoksa değilmi onu yazarmısınız neyse ilginize teşekkür ederim ayrıca tHeBruTaLiTyOfHeLL nickli arkadaşım sanada teşekkürler indirdim Msn Happy

Evet çok haklısınız.ancak şunu belirteyim.Şuanda Final Diye Geçiyor.İnşallah böyle kalır.Ancak güncelleme microsoft'un elinde.her an yeni bir hem hotmail e-postada hemde messenger 'de güncelleme uyarısı alabiliriz.ben şahsen yine güncelleme bekliyorum özellikle hotmail e-postada...
Son düzenleyen Microsoft; 19 Mart 2009 11:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi