Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #1338

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2009       Mesaj #1338
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlüğüm:kiss2: Merhaba... Yine ben geldimSmiley9 Bugün coğrafya sınavımız vardı okuldaMsn Grin Tam anlamıyla mükemmeldiCheerleaderGüzel bi not bekliyorumHıh 2Bugün uyandığım andan itibaren günümün güzel geçeceğini düşündüm ki öylede oldu ufak tefek pürüzler dışındaMsn Happy) GünlüğümPoke devamsızlık yapanlar geri kalıyormuşPokeMillet de rakip eksiltiyormuş duydun mu?Msn Grin YazıkkkUf Bizden ne kadar korkuyorlar görüyorsun dimi günlükMsn Tongue Oysa ben onları rakip görmüyorumMsn Happy) Tek rakibim var kendimUf İnsanın tek amacı da bu değil mi zaten kendini yenebilmek...Msn HappyMaskeler düşüyor teker teker...İç yüzleri dışlarına vurdu insanların...Dıştan göründükleri kadar masum değillermiş meğerBilmem Son bi kaç ay kaldı. Artık bu iş fazlasıyla canımı sıkmaya başladı.Madem bu kadar vahşileşti insanlar..Ben de bütün iyi niyetimi bir kenara bırakıp kılıçlarımı kuşanmalıyım dimi ama..Bundan sonra yapacağım her şey; hayallerim,umutlarım,kutsal saydıklarım ve onurum için...

Bu bir yarış sonuçta hak veriyorum herkeseMsn Happy oyunu kuralına göre oynamalı artık..

Ne diyelim günlükPoke

Umarım herkes ama herkes emeğinin karşılığını alır kii
.. İyi olan kazansın..

Tender