Alıntı
Blackjust adlı kullanıcıdan alıntı size en basit yolu soyluyorum msn de silenleri yukarda arkdaşımızın dediği yolla bulabiliyoruz engelleyenleri ise şu yolla bulabilirsiniz: msn listenizden şübhelendiğiniz yada bu arkdaşım beni engellemiş mi diye merak edenler kişi listenizden o arkdaşınızı yada denemek amacıyla başka bi arkadaşınızın ustune gelip maus sag tusuyla tıklayın görünüm/profil i tıklayın bi sayfa gelecek karşınıza o sayfada
bu yazılar var orada not gönder seçeneği yoksa o arkdaşınız sizi engellemiştir varsa engellememiştir olay budur bunu nasıl anlıyacagız diyorsanız şu yontemıde uygulayabılırsınız ben denedım oluyor.msn de herhangi bı arkdasınızla konusurken kişi listenizden gene sag tusla tıklayıp gorunumlerden profil ine tıklayın orada not gonder olacak onu gordunuz ve sayfadan cıkın sonra konustugunuz arkdasınıza soyleyın benı engelle deyin 5 dk yada ne kadar süre istiyorsanız soyleyın sonra o engelleyen arkadasınızın profılıne gene gıdın bu sefer not gonder olmayacak işte o arkadaşınızın engellediğini boylece bulabilrsiniz sonra engelı kaldırdıktan sonra gene profiline gidin bakın not gonder olacak işte bu yontemle bulabilirsiniz arkdaşlar anlatım biraz bozuk oldu sanırım :d ama idare edin anlamışsınızdır umarım hadi kolay gelsin ayrıca sunuda soyleyım isteyen istediği arkadaşında deneyebilir anlaşın ve uygulayın sonucu kendınız gorun

Bu yöntem kesin sonuç vermez.
Alıntı
aysegul740 adlı kullanıcıdan alıntı ben hala beni engelleyenleri nasıl bulacağımı anlayamdım bilen varsa detaylı anlatsın lütfen
Sanırım bunun bir yöntemi yok şu anda.