1. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Lisans Programı 2. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi ABD Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı 3. Eğitimin Kültürel Temelleri Bölümü Eğitim Felsefesi ABD Eğitimin Sosyal ve Tarihi Temelleri ABD Güzel Sanatlar Eğitimi ABD Yaşam Boyu Öğrenme ABD 4. Eğitim Programları Bölümü Eğitimde Program Geliştirme ABD Karşılaştırmalı Eğitim ABD 5. Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bölümü Eğitim Psikolojisi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı Ölçme ve Değerlendirme ABD 6. Eğitim Yönetimi ve Politikası Bölümü Eğitim Yönetimi ABD Eğitim Ekonomisi ABD 7. İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi ABD Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı Sınıf Öğretmenliği ABD Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ABD Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Programı 8. Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi ABD Felsefe Grubu Eğtimi ABD Tarih Eğitimi ABD Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi ABD 9. Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Bölümü Biyoloji Eğitimi ABD Fizik Eğitimi ABD Kimya Eğitimi ABD Matematik Eğitimi ABD 10. Özel Eğitim Bölümü Zihin Engellilerin Eğitimi ABD Zihin Engellilerin Öğretmenliği Lisans Programı 11. Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi ABD
Web: Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi E-posta: dekanlik@education.ankara.edu.tr Adres: Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Yerleşkesi Cemal Gürsel Cad. 06590 Cebeci ANKARA / Türkiye Telefon:0 (312) 363 33 50 (10 Hat) Faks: 0 (312) 363 61 45