Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #71

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
2 Nisan 2009       Mesaj #71
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen Boğaziçi Üniversitesi İle Buluştu...

Hayatın sahnesinde alkışları hak etmek için terliyorum’

Rexona’nın marka yüzü olan Gülben Ergen kampanyayla ilgili, “Amacımız ter kokusunun olumsuz etkileri konusunda Türkiye’de bir bilinç yaratmaktı. Kampanya sonucunda Türkiye’de insanların kişisel bakım ve temizliğine önem verdiğini görmek çok sevindirici. ‘Hayatın sahnesinde alkışları hak etmek için terleyeceksin’ sloganıyla başlayan Rexona reklam kampanyası benim de felsefe edindiğim bir duruşu sergiliyordu. Yaptığımız çalışmanın bir bilinçlendirme çalışmasına dönüşümünü görmekten ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Gülben Ergen’le çalışma nedenlerini şöyle açıkladı: Rexona için bir marka elçisi ihtiyacı duyduğumuzda ürünümüzle yan yana durabilecek, toplum tarafından sevilen bir isim aradık. Bu noktada da Gülben Ergen’in marka elçimiz olmasını istedik. Gülben Ergen de toplumda rol model olan, üstelik, reklamlarımızda kullandığımız “Hayatın sahnesinde alkışları hak etmek için terleyeceksin” sloganıyla da özdeşleşen bir sanatçı.” dedi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:59