Arama


ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Nisan 2009       Mesaj #219
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
KEHANET
Orjinal Adı: Knowing

Yönetmen: Alex Proyas
Oyuncular: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, D.G. Maloney

Senaryo: Alex Proyas, Stuart Hazeldine, Ryne Douglas Pearson
Müzik: Marco Beltrami
Görüntü Yönetmeni: Simon Duggan
Kurgu: Richard Learoyd
Tür: Aksiyon / Gizem / Bilim Kurgu
Süre: 121 dk.
Yapım: 2009, Avustralya
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 10 Nisan 2009

Resmi Web Sitesi: www.knowing-themovie.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Gelecekle ilgili korkunç tahminlerde bulunan ve tahminlerin gerçekleşmesine engel olmak için harekete geçen bir profesör.

Konu: 1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacak ve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rasgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler.

Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın (Chandler Canterbury) eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını şaşmaz bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler (Nicolas Cage) olur. Baba Koestler belgenin içindeki sırlara vakıf oldukça, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 18:37