Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Nisan 2009       Mesaj #252
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
s_corpio adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, ben "engelleyenlere ileti gönderme" kısmını tıkladım ve sayfa, sayfa buraya geldim, program tarzı özel şeylerle de olsa böyle bi ihtimal yok sanırım. benim birbirinden bağımsız 3 sorum var
1. "mail" adresinin engellenip engellenmediğini nasıl anlarız, kişinin gönderilen maili okuduğunu nasıl anlarız.

Mail adresinin engellenip engellenmediğini anlamanın kesin bir yöntemi yok. Ancak biraz yukarıda anlatılan örneklere bakmayı ihmal etmeyin, yararlı şeyler bulabilirsiniz. Bir kişiye gönderilen e-postanın okunup okunmadığını anlamanın yöntemi de yok. Ancak şu kadar yapılabilir: E-postayı gönderirken "okundu bilgisi" istenebilir ve karşı taraf o e-postayı açtığında sizin "okundu bilgisi isteğiniz" o kişiye sorulur ve o kişi de onaylarsa e-postayı okuduğuna dair size geri bir e-posta gönderilir. Onaylamazsa size bir şey gelmez. "Okundu bilgisi istekleri" özel e-posta programları aracılığıyla gönderilir, genelde web tabanlı gönderilen e-postalara bu tür bir istek eklenemez. Aynı şekilde karşı tarafın da bu okundu bilgisi isteğini görebilmesi için genelde özel e-posta programı kullanıyor olması gerekir. En basiti, e-posta metninin içine "Bunu okuduğunda bana geri döner misin?" gibi bir şey yazmaktır.
Alıntı

2. kişisel iletilerim "space" sayfam da listelenmiş halde duruyor bunları nasıl gizleyebilirim, engellediğim kişi bile profilden space'ime geçse görebiliyor. bu iletilerin hiç bir kimseye gözükmemesini nasıl sağlayabiliriz.

Bunu yapmak için önce bununla ilgili genel ayarı kapatın. Genel ayarı kapatmak için Windows Live profili sayfanıza gidip oturum açın http://profile.live.com . Daha sonra Seçenekler > İzinler diye devam ederek "Sizinle ilgili yenilikler"i seçeceğiniz sayfaya gelin (burayı bulmak size kalmış). Orada
y1pSbm0SOJh59qypobgLRFppM780YVp2qtyKLSjwIEz u5bg94LVzzTz94n9bbn1LLL00OLokcVS4wWindows Live Messenger - Messenger resimlerinde veya kişisel iletilerde yapılan değişikliklerle ilgili güncelleştirmeleri göster.
seçeneği var ve orayı işaretsiz hale getirin. Şimdi sizinle ilgili yenilikler sayfasında hala bu tür bilgileri görüyor iseniz bunları yanlarındaki küçük simgelere tıklayarak gizleyebilirsiniz.
Alıntı

3. "msn" de bizi engelleYen kişinin neler yaptığını görebilmemizi sağlayan özel programlar var mıdır?
saygılar.

Hayır, yok.