Arama

tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #20
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ados_combo adlı kullanıcıdan alıntı

yok arkadaşlar çıldıracağım.defalarca denilenleri denedim,messengerı defalarca sildim yükledim her defasında aynı hata.ara sıra açılıyor messenger lakin hemen hata veriyor , buna onay vermezseniz msn açık kalıyor fakat birçok sorun barındırıyor.örneğin kişiler arasında arama yapamıyorsunuz ve ya birisi siz girdikten sonra online olduysa göremiyorsunuz.işin ehilleri lütfen yardım edin...

Windows İnstaller Cleanup İndirip Denermisin ? Bir Kaç Kişinin Sorunu Bu Yöntemle Çözülmüştür.

Alıntı
AhmetSeydi adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger 2009 'u program ekle kaldırdan kaldırın ve MSN 8.5 'i indirip kurun. Herhangi bir nedenden ötürü WLM 2009 'u kaldıramıyorsanır Windows Installer Cleanup Utility programını indirin ve kurun.

Windows Installer Clenup indirmek için tıklayın.

Ekran Görüntüsü
cleanup

Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

(Kaldırma İşlemleri Yapmadan Önce 4.Mesajı Okuyun)
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

(MSN 8.5)
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)