Alıntı
euphrates adlı kullanıcıdan alıntı Start/Run/Regedit/HKEY_CLASSES_ROOT/LNKFILE/ Dizinindeki klasörden bırtanesını sılınce masaustu sımgelerının kısayol tusu işareti kalkıyor dendı hatta konu açtım fakat denedım sanırım yanlıs dosya sildim sımdı bılgısayarımdakı kullandıgım butun programlrın simgeleri silinmiş çok acil acil buna ihtiyacım var programlar çalısmıyor.. simgeler yok farklı çalıstır çıkıyor... sınır oldum bunun çözum nedır vs. o dızınler kopyalana bılıyormu yanı gerıye aynı sekılde atma gıbı bı sansım var mı yok mu lutfen yardım edın ...
Xp cdsını takıp onarmayı dusundum ve denedım olmadı sanırım... ACil yardıma ıhtıyacım var kendı kuyuma kendım dustum gıbı bısey oldu bu.. durduk yere kasındım ...
Sanırım
.lnk Dosyasının ustunde sag tıklayıp ver dıyıp kaydedilebiliyormus ... çözm bu olabılırmı ? yada sizlerden bırınız kaydetse.. nasıl olcak bu.. yardım edın Of !
Sistem önyüklemeyi denediniz mi ?
Vista için;
Başlat düğmesi ,
Tüm Programlar,
Donatılar,
Sistem Araçları ve ardından
Sistem Geri Yükleme'yi tıklatarak Sistem Geri Yükleme'yi açın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
XP için;
Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri yükleme
Sistem geri yükleme penceresinde 2 çeçenek bulunur. Bilgisayarı önceki bir zaman göre yükle olan seçeneği işaretleyin ve ileriye tıklayın. İkinci adımda takvim göreceksiniz. Hatanın oluştuğu tarih öncesine bir tarih seçin ve ileriyi tıklayın.