Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
25 Nisan 2009       Mesaj #897
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
tmac_fuat adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar merhaba
ben dün live messenger 2009 u yükledim. öncelikle oturum açamama sorunuyla karşılaştım. fakat daha sonra bu sorunu ekstraları yükleyerek hallettim. daha sonra oturum açtım, plus yüklemeyi denedim. sorunsuz bir şekilde yükledi fakat plus menüsü msn de gözükmüyor. dolaylı olarak da iletiler renkli olarak gözükmüyor. bu sorunun kaynağı nedir ve nasıl çözebilirim??
yardımlarınızı bekliyorum...

2 neden aklıma geliyor. Birincisi, yüklediğiniz PLUS!Live sürümü WLM 2009 ile uyumlu olmayabilir. WLM 2009 ile uyumlu PLUS!Live idirin ve yeniden yükleyin. İndirmek için TIKLAYIN.

İkinci neden, PLUS!Live yüklemeye başlarken 2 seçenek sunuyor. Sponsor programlarla yüklemek ve ya sponsor programlar olmadan yüklemek. Eğer sponsor programlarla birlikte yüklemeyi tercih ederseniz, bazı anti-virüs programları PLUS'Live 'yi virüs olarak algılayabiliyor ve çalışmasını engelliyor. Yine kullandığınız anti-virüs programı tarafından engellenmiş olabilir. Ayarlarınızı kontrol edin, eğer gerekiyorsa PLUS!Live 'yi izin verilenler listesine ekleyin.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ