Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009       Mesaj #3
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
MERYEM SERDAR adlı kullanıcıdan alıntı

yaklaşık 8 aydır kranuk ültüker tedavisi goruyorum alerji testinde cok hafıf toza ve tuz 'a karşı alerjım oldugunu soyledıler nedeninin bunun olamcagınıda soyledıler devamlı ilac kulanıyorum bır turlu nedenını bulamıyorlar aynı sekılde bu hastalık mıdemı agırtıp cıkarmama neden oluyo mıde fılımıde cektırdım bundanda bır sonuç alamadım bana yardımcı olurmusunuz?

öncelikle belirtmeliyimki ürtikerle mide arasında bir ilişki olmaz. en fazla kullandığınız ilaçlardan dolayı mideniz rahatsızdır.
bunun içinse ilaçlarla beraber (mide koruyucu) herhangibir H2 reseptör antigonisti kullanmalısınız. mide konusundan genede sormak istediğiniz birşey olursa konu altına geçiniz.
diğer konu ise toz ve tuza karşı allerjiniz olsaydı bence 8 ay değil çok daha önce bu ortaya çıkmalıydı.. bence bir araştırma hastanesinde daha detaylı bir allerji testi yaptırmalısınız. çünkü bazı bölgesel hastanelerde belli başlı etken maddelere karşı test yapılabiliyor. bence sizi etkileyen akut bir durum söz konusu.
ve eğer allerjiye neden olan toz ve tuz gibi bir ömür korunmanızın zor olacağı bir etken maddeyse bunun tam olarak tedavisi yok tedavisi sürekli ilaç kullanmaktır.
sağlıklı günler dilerim
Quo vadis?