Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1041

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2009       Mesaj #1041
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kral TV müzik ödülleri için düzenlenen törende skandal yaşandı.
Serdar Ortaç tuvalette kimliği belirsiz bir saldırgandan yumruk yedi. Geceye katılanlar saldırganın salonda “Bu adam Ahmet Kaya’ya çatal atmıştı” diye bağırdığını söyledi...

MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi ve 15. Kral TV Müzik Ödülleri önceki gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Ancak verilen ödüllerden çok geceye ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın dayak olayı damgasını vurdu. Törende MÜ-YAP'ın Diamond-Dijital ödülünü ve Kral TV'nin Yılın Pop Sanatçısı ödülünü alan sanatçının bu mutluluğu yaşanan skandalla kursağında kaldı. Dayak olayı ise şöyle gerçekleşti. Ortaç ödüllerini alıp teşekkür konuşmasını yaptıktan sonra sahneden indi ve tuvalete gitti.

Bu sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından önce sözlü hakarete uğradı. Ardından saldırgan Ortaç'a yumruk attı. Ortalık bir anda karışınca saldırgan bu karmaşadan yararlanıp olay yerinden koşarak uzaklaştı.

AHMET KAYA YUMRUĞU MU?

Bir davetli saldırganı içeride gördüğünü ve Ortaç sahneye çıkınca "Bu adam Ahmet Kaya'ya çatal atan kişi değil mi?" diye bağırdığını söyledi. Sanatçı yaşanan bu tatsızlıktan sonra soluğu Harbiye Polis Karakolu'nda aldı. Avukat Ömer Durak ve İşletmeci Varol Kaynar ile karakola giden Serdar Ortaç içeride yaklaşık 2 saat kaldı. Saldırgandan şikayetçi olduğu belirtilen Ortaç daha sonra polislerin yardımı ile karakolunun arka kapısından çıkarıldı.

HUSUMETLİ OLDUĞUM KİMSE YOK

Sanatçı olay sonrası yaptığı açıklamada "Bildiğim kadarı ile husumet içinde olduğum kimse yok, insanlara tüm sevgim ile müzik yapmaya çalışıyorum. Bu üzücü olayın neden yaşandığı hakkında hiçbir fikrim yok" dedi. Ortaç Ahmet Kaya ile ilgili iddialara ise "Kaya'yı gençliğimde çok severdim. Her zaman severim. Ondan olacağını sanmıyorum" şeklinde cevap verdi.

EŞGALi KAYITLARDA

Serdar Ortaç'a yumruk atan saldırgan o sırada orada olan bir TV kameramanı tarafından görüntülendi. Polis zanlıyı yakalamak için araştırma başlattı.

TARKAN VE FERHAT DIAMOND ALDI

Törende MÜ-YAP ödüllerini alan sanatçıların listesi ise şöyle:

Diamond Ödüller: Tarkan, Ferhat Göçer, Serdar Ortaç.

Platin Ödüller: İbrahim Tatlıses, İsmail YK, Ebru Gündeş.

Altın Ödüller: Sezen Aksu, Demet Akalın, Kazım Koyuncu, Rafet El Roman, Behzat Gerçeker, Gülben Ergen, Alişan.

Digital Ödüller: Aslı Güngör, İsmail YK, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Gülben Ergen.

15. Kral Müzik Ödülleri KİMLERE GİTTİ

Yılın Klibi: Feridun Düzağaç / Beni Bırakma
Yılın Fantezi Arabesk Sanatçısı: İsmail YK / Bas Gaza
Yılın Halk Müziği Sanatçısı: Şevval Sam / Karadeniz
Yılın Grubu: Mor ve Ötesi / Deli albümü
Yılın Yeni Yeteneği: Murat Dalkılıç / Kasaba
Yılın Dizi Film Müziği: Pinhani / Kavak Yelleri
Kral Fm Ödülleri: Ayla Dikmen / Anlamazdın
Yılın Pop Sanatçısı: Serdar Ortaç / Şeytan
Yılın Şarkısı: Rafet El Roman / Aşkı Virane
Kral Onur Ödülü: Orhan Gencebay
Müyap Yaşar Kekeva Onur Ödülü: Aydın DoğanOkan IŞIK