Alıntı
ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar msn 9.0 kullanıyorum webcam yolladığımda karşıya... açılan kamera görüntüm değil ayna görüntüsü gözüküyor eski versiyonlarda bunun için bir kutucuk vardı seçeneklerde fakat bu versiyonda bulamadım msn 9 versiyonundan önceki sürümlerde Araçlar/web kamerası ayarları/'resmimi ayna görüntüsünde göster.Bu,diğer kişinin gördüğü resmi etkilemez' seçeneği vardı...bunu tık'ı kaldırdığımızda sorun ortadan kalkıyodu...bunda öyle bişi yok... Nasıl düzeltebilirim?
Messenger'ın kamera kurulumunu gerçekleştirdiğiniz penceresinde Web Kamerası Ayarları düğmesi var. Ona tıklayarak kameranın kendi sürücüsü içindeki seçeneklerden yararlanarak ayna görüntüsünü iptal edebilme şansınız olabilir. O düğme etkin değilse kameranın kendisi görüntüyü ayna görüntüsünde oluşturuyor gibi bir anlam çıkar ki bu bana pek muhtemel gelmiyor. Yani kamera bununla ilgili seçenek koymadıysa her zaman düz görüntü oluşturuyor olması lazım. Başka da bir yöntem bilmiyorum. Tabi kamerayı bir aynaya çevirerek çekeceğiniz görüntüyü aynadan çekmek dışında