Arama

Webcam Sorunları - Tek Mesaj #77

ekselansx - avatarı
ekselansx
Ziyaretçi
10 Mayıs 2009       Mesaj #77
ekselansx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger'ın kamera kurulumunu gerçekleştirdiğiniz penceresinde Web Kamerası Ayarları düğmesi var. Ona tıklayarak kameranın kendi sürücüsü içindeki seçeneklerden yararlanarak ayna görüntüsünü iptal edebilme şansınız olabilir. O düğme etkin değilse kameranın kendisi görüntüyü ayna görüntüsünde oluşturuyor gibi bir anlam çıkar ki bu bana pek muhtemel gelmiyor. Yani kamera bununla ilgili seçenek koymadıysa her zaman düz görüntü oluşturuyor olması lazım. Başka da bir yöntem bilmiyorum. Tabi kamerayı bir aynaya çevirerek çekeceğiniz görüntüyü aynadan çekmek dışında Msn Wink

Kamera görüntüsünde sorun yok...olduğu gibi çekiyor...msnde kamera açtığım zaman ben kendimi ayna görüntüsünde görüyorum...karşı tarafa beni nasıl gördüklerini sorduğumda..ayna görüntüsünde değil,normal bi şekilde gördüklerini söylüyolar...aynı bilgisayarda bende denedim..ve cidden öyleymiş... yani kamera görüntüsünde sorun yok..sadece msnde kamera açtığımda benim kendimi gördüğüm görüntü ayna görüntüsünde.karşı taraf olması gerektiği gibi görüyor...benim gördüğüm görüntü iste ayna görüntüsünde???