Alıntı
euphoric adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaslar yakin zamanda casper laptop aldim. Bana ilk verildiginde Windows Vista Starter kuruluydu FIFA 07 yi kurdum hata vermedi sonra Windows Xp yi kurdum FIFA 07 oynarken Mavi ekran hatasi vermeye basladi ve mavi ekranda yazan sisgrv.dll dosyasi bulunamadi diyordu. Onceki vista starter basit bi windows kurulumu ama ben yine de deneme olsun diye windows vista basic i kurdum bilgisayar cok rahatti FIFA 07 de sorunsuz calisti. Ancak Vista da bazi programlarin kurulumu sorunlu oldugu icin Xp ye geri donmek zorunda kaldim. Ve bu mavi ekranin sorununun cozumu icin arastirma yapiyorum ve cogu kisinin soyledigine gore ne RAM ile ne HDD ile ne de herhangi birsey ile alakali ben buyuk olasilikla Windows Xp surumleri ve Ekran karti surucusu arasindaki uyumsuzluktan kaynaklandiini dusunuyorum cunku benim kurdugum ayni ekran kartinin vista surucusu sorunsuz calisiyor yani bu demek oluyorki xp uyumlu ekran kartinda hata vardir demektir acaba bu konuda yardim edecek varmi ekran karti modeli de SIS TRAY SIS672
kardeşim bıosunu guncelle ve ilk olarak ekran kartının driverini kur....sorunun ortadan kalkacaktır Son düzenleyen _VICTORY_; 27 Haziran 2013 21:36
Sebep: Düzenlendi.