Arama

Microsoft - avatarı
Microsoft
Ziyaretçi
14 Mayıs 2009       Mesaj #929
Microsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı

--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)----

--------------------
--- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz.
----------
----------
Bunulari anlamadim...yani bende bilgisyar Turkce degilde o yuzden...baska her bir seyi aynen yapdim...

*Walla Azerice Bilmiyorum.Ancak Bilgisayar'ınızın Dili İngilizce İse İngilizcesi;

--- My Computer> C: \> Documents and Settings> * NeutralizeR> Local Settings> Application Data> Microsoft folder within the Windows Live Contacts and delete the Messenger folder. *: NeutralizeR place will have your own Windows logon name (kullanıcı_adınız). So, your Windows account. (In Vista: C: \ Users \ NeutralizeR \ AppData \ Local \ Microsoft )----

--------------------
--- Start> Settings> Control Panel> Folder Options> View tab Show hidden files and folders at the bottom of the dialog box, mark the option and click OK. If you already checked this option, go to the next step.
Tercümede Hatam Olabilir ...