Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #8
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bakım Yapan Fondötenler

fdn0

Mutlaka anneniz ya da bir başka büyüğünüz sizi aşırı makyajın zararları konusunda uyarmıştır."Sakın yüzüne kalıp gibi pudra ya da fondöten sürme, cildin havasız kalır!" şeklindeki uyarılar yüzünden bu tür kozmetiklerden hayat boyunca uzak durduysanız artık korkmanıza gerek yok. Hemen hemen bütün markalar artık makyaj ürünlerinin formüllerine bakım yapan maddeler koyuyor ve bunların cilde zarar vermek bir yana, yarar verir hale gelmesini sağlıyorlar!
fdn1

Clarins Fond de Teint Lisse Minute, farklı renk tonlarının yanı sıra cildin hava almasını sağlayan ve aynı zamanda bakım yapan çok yönlü bir fondöten olarak dikkat çekiyor. Cildin hava almasını sağlayan ve üzerine sürülen pudranın da uyumunu netleştiren ürünün fiyatı 75 TL.
fdn2

Nivea Beute Energy Flash fondöten ise sürüldüğü andan itibaren yüzünüzde kalıp gibi durmak yerine etrafa ışıltı saçıyor. Cildinize ışıltılı bir görünüm veren bu fondöten ile yazın güneşli günlerinde parlayabilir ve sanki makyaj yerine badana boya yapmış gibi görünmek zorunda kalmamış olursunuz! Ürünün fiyatı ise 40 TL.
fdn3

Jane Iredale Sun Beam allık, içerdiği altın parçacıkları ile cildinizi parlatmasının yanı sıra formülündeki koruyucu maddeler ile cildinizi zararlı etkilere karsı koruyor. Aynı anda pek çok allık rengini bir arada bulunduran şirin kutusu ile de oldukça pratik olan ürünün fiyatı ise 110 TL.