Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #53
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bahar Temizliği

art0

Güneşli, mis gibi günler kapıda belirmiş bizleri bekliyor ve yazın habercisi olan kuşlar artık resmen havaların ısınması ile geri geliyorlar. Peki ya bunca harika güzelliğin neye işaret olduğunu biliyor musunuz? Tabiî ki bahar temizliğine! Soğuk havaların etkisi ile yıpranan saçlarınızda, cildinizde ve hatta o kurumuş çatlamış ellerinizde yaza özel bir hazırlık yapmaya ne dersiniz?
art1

Kış aylarında fön, maşa gibi ısıveren şekillendiricilerin kullanımının artmasıyla saçlar daha çabuk yıpranıyor ve kuruyor. John Frieda Collection'ın yeni ürünü Frizz Ease Creme Serum Overnight Repair Formula kuru, yıpranmış ve elektriklenen saçları bir gecede değiştirerek, sağlıklı, pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme kavuşturmaya yardımcı oluyor. Hasar onaran teknoloji ve rahatlatıcı etkili papatya özü ile zenginleştirilmiş içerik, gece boyunca kapladığı saç telini onarmayı, derinlemesine beslemeyi ve ihtiyacı olan nemi geri kazandırmayı destekliyor. Ürünün fiyatı 46 TL.
art2

Havaların kuruması ile birlikte kuruyup matlaşan ve pul pul olan cilt, kış mevsiminden sonra onarım için daha yoğun içerikli ve yumuşatıcı nemlendiricilere ihtiyaç duyar. Pürüzsüzleştirici nem serumu, Murad Perfecting Serum cildin ihtiyacı olan yoğun nemi sağlarken içeriğindeki lipidlerle cildin yüzeyinde koruyucu ve pürüzsüzleştirici bir bariyer oluşmasını destekliyor. Ürünü yetkili eczanelerden 195 TL vererek edinebilirsiniz.
art3

Havanın resmen buz kestiği kış aylarından hatıra olarak bizlere kalan kupkuru ellerimizin de bahar temizliğinden nasibini almaları şart! Soğuk ve kuru havanın da etkisi ile yoğun bir nem kaybına uğrayarak elleriniz yazın sıcağında derinden zarar görmesini istemiyorsanız onları bir an önce onarsanız iyi olur. Sally Hansen Miracle Cure For Severerly Dry Hands, onarılmaya ihtiyaç duyan kuru ve çatlamış elleri soğuk hava koşullarının olumsuz izlerinden arındırırken bir taraftan da onları yumuşatıp besliyor.
art4

El kreminin öncesinde uygulayacağınız Sally Hansen Resurfacer with Micro-Crstals ile ellerdeki ölü deriyi atarak, daha yumuşak ve pürüzsüz ellere kavuşabilir, el kreminizin daha etkili nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz. Miracle Cure el kremi fiyatı 33 TL, el peelinginin fiyatı ise 34 TL.