Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #54
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Problemli Ciltler İçin Çözümler

bod0

Cildinizde ergenlikten kalma kızarıklıklar ve lekeler duruyor, her koşulda kızarmayı başaran hassas cildiniz peşinizi bir türlü bırakmıyorsa hiç üzülmeyin çünkü kozmetik ürünlerinde resmen çözümler tükenmiyor. Piyasaya girdiğinden beri hemen hemen herkes için mükemmel bir ürün sunmayı başaran Body Shop biz kadınların tek kelime ile bayıldıkları bir marka olsa gerek. Gerek harika kokulu vücut kremleri, gerekse çantamızdan ayırmadığımız şeker kokulu dudak nemlendiricileri ile eşsiz bir meyve bahçesini andıran mağazalarından herkes için bir ürün seçmek oldukça kolay.
bod1

Özellikle yağlı ve lekeli ciltler ile hassas ciltler için sundukları cilt bakım ürünleri birçok kadının vazgeçilmez ürünü olmuş durumda. Yağlı ve lekeli ciltlere ilaç gibi iyi gelen çay ağacı yağı, sorunlu ciltlerin problemini çözmek için bire bir. Leke giderici gece solüsyonu ise düzenli kullanımda yüzde oluşan leke ve kızarıklıkların geçmesine yardımcı oluyor. Ürünün fiyatı ise 35 TL.
bod2

Aloe Vera'nın rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisinden yararlanarak üretilmiş bu gece kremi ise hassas cildiyle başı dertte olan hanımlara yardım ediyor. Gece yatmadan önce düzenli olarak kullanıldığında her türlü dışarıdan gelen etkilere karşı hassaslaşan cildi onarıyor, rahatlatıyor ve yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Ürünün fiyatı ise 42 TL.
bod3

Mucizevî bitki Aloe Vera'nın etkisi bununla da kalmıyor. Hassas bir cilde sahip olduğunuz için öyle piyasada olan her peeling kremini kullanamıyorsunuz ne yazık ki. Herhangi bir peeling kremi sizin cildinizi yenilemek yerine tahriş olmasına sebep oluyorsa Aloe Vera özlü Body Shop Hassas Peeling sizin için oldukça uygun. Cildinize uyguladıktan sonra dikkatli ve hassas bir şekilde ovduğunuzda bütün ölü derilerinizden arınıyor tertemiz ve capcanlı bir cilde sahip oluveriyorsunuz. Ürünün fiyatı ise 28 TL.